15.11.2023

Седница Сената Универзитета одбране у Београду




Дана 15.11.2023. године у Конференцијској сали Ректората Универзитета одбране, са почетком у 13,00 часова, одржана је 141. редовна седница Сената Универзитета одбране у Београду.



На седници су донете одлуке о избору војног службеника доц. др Љубице Радовић и војног службеника доц. др Маје Виторовић-Тодоровић у звање ванредног професора као и одлуке о избору потпуковника др Љубомира Дуловића и војног службеника др Драгане Прокић-Видојевић у звање доцента. Затим су дате сагласности за израду две докторске дисертације: студенту Јасмини Андрић, студијски програм Менаџмент у одбрани на Војној академији и студенту војном службенику Александри Аранђеловић, студијски програм Биомедицина на Медицинском факултету Војномедицинске академије.



Поред наведеног, дате су сагласности наставницима Универзитета одбране за рад у другим високошколским установама и усвојен је предлог за мировање изборног периода наставнику Медицинског факултета Војномедицинске академије.



Такође, продужен је рок за завршетак докторске дисертације студенту докторских академских студија Менаџмент у одбрани на Војној академији и усвојена је допуна предлога Плана издавачке делатности Универзитета одбране.
photoФОТОГАЛЕРИЈА