20.12.2023

Седница Сената Универзитета одбране у Београду




Дана 20. 12. 2023. године у Конфренцијској сали Ректората Универзитета одбране, са почетком у 10,00 часова, одржана је 142. седница Сената Универзитета одбране у Београду.



На седници су донете одлуке о избору пуковника ванр. проф. др Ненада Б>алетића у звање редовног професора, пуковника доц. др Миланка Милојевића у звање венредног професора као и војних службеника др. сц. мед. Гордане Цветковић и асист. др сц. мед. Александре Петковић Ћурчин у звање доцента. Затим је дата сагласност за одбрану докторске дисертације потпуковнику Антониу Маку, студенту докторских академских студија на студијском профраму Менаџмент у одбрани на Војној академији Универзитета одбране.



Поред наведеног, дате су сагласности наставницима Универзитета одбране за рад у другим високошколским установама и усвојен је предлог за мировање изборног периода наставнику Медицинског факултета Војномедицинске академије Универзитета одбране.



Такође, усвојене су две измене истраживачких тимова у пројектима на Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду и допуњен предлог Плана издавачке делатности за 2024. годину.
photoФОТОГАЛЕРИЈА