23.05.2024

Потписан Споразум о сарадњи Министарства одбране и Београдске банкарске академије




Ректор Универзитета одбране бригадни генерал проф. др Бобан Ђоровић, у име Министарства одбране, и научни сарадник др Душко Бодрожа, у име Београдске банкарске академије - Факултета за банкарско осигурање и финансије, потписали су данас Споразум о заједничкој сарадњи, у Ректорату Универзитета одбране.



Генерал Ђоровић захвалио је Београдској банкарској академији на успостављању сарадње и истакао да је циљ Споразума заједничко деловање на побољшању образовних, научно-истраживачких, развојних и техничких капацитета два система.

Споразум обухвата сарадњу у области образовања, истраживања и трансфера знања чиме се успостављају партнерски односи који ће допринети повезивању научног, образовног и стручног рада Министарства одбране и Београдске банкарске академије.



Данашњем потписивању присуствовали су вршилац дужности секретара Министарства одбране Небојша Николић, шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић, начелник Управе за буџет пуковник др Лука Злопорубовић и професор др Дејан Ерић из Београдске банкарске академије.
photoФОТОГАЛЕРИЈА