20.12.2023

Sednica Senata Univerziteta odbrane u Beogradu




Dana 20. 12. 2023. godine u Konfrencijskoj sali Rektorata Univerziteta odbrane, sa početkom u 10,00 časova, održana je 142. sednica Senata Univerziteta odbrane u Beogradu.



Na sednici su donete odluke o izboru pukovnika vanr. prof. dr Nenada B>aletića u zvanje redovnog profesora, pukovnika doc. dr Milanka Milojevića u zvanje venrednog profesora kao i vojnih službenika dr. sc. med. Gordane Cvetković i asist. dr sc. med. Aleksandre Petković Ćurčin u zvanje docenta. Zatim je data saglasnost za odbranu doktorske disertacije potpukovniku Antoniu Maku, studentu doktorskih akademskih studija na studijskom proframu Menadžment u odbrani na Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane.



Pored navedenog, date su saglasnosti nastavnicima Univerziteta odbrane za rad u drugim visokoškolskim ustanovama i usvojen je predlog za mirovanje izbornog perioda nastavniku Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije Univerziteta odbrane.



Takođe, usvojene su dve izmene istraživačkih timova u projektima na Medicinskom fakultetu VMA Univerziteta odbrane u Beogradu i dopunjen predlog Plana izdavačke delatnosti za 2024. godinu.
photoFOTOGALERIJA