TekstFotogalerija
23.05.2024

Potpisan Sporazum o saradnji Ministarstva odbrane i Beogradske bankarske akademije




Rektor Univerziteta odbrane brigadni general prof. dr Boban Đorović, u ime Ministarstva odbrane, i naučni saradnik dr Duško Bodroža, u ime Beogradske bankarske akademije - Fakulteta za bankarsko osiguranje i finansije, potpisali su danas Sporazum o zajedničkoj saradnji, u Rektoratu Univerziteta odbrane.



General Đorović zahvalio je Beogradskoj bankarskoj akademiji na uspostavljanju saradnje i istakao da je cilj Sporazuma zajedničko delovanje na poboljšanju obrazovnih, naučno-istraživačkih, razvojnih i tehničkih kapaciteta dva sistema.

Sporazum obuhvata saradnju u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja čime se uspostavljaju partnerski odnosi koji će doprineti povezivanju naučnog, obrazovnog i stručnog rada Ministarstva odbrane i Beogradske bankarske akademije.



Današnjem potpisivanju prisustvovali su vršilac dužnosti sekretara Ministarstva odbrane Nebojša Nikolić, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, načelnik Uprave za budžet pukovnik dr Luka Zloporubović i profesor dr Dejan Erić iz Beogradske bankarske akademije.